Ytre venstres fripass er inndratt!

Publisert av Morten Guldberg den 8 April 2018

Bra innslag på Dagsrevyen om hvordan debatten er blitt i USA. De såkalt politisk korrekte på venstresiden er blitt så radikale at de ikke tolererer noen form for motsigelser, fra noen. Alle som ikke er 100% med er mot – rasister, facister og nazister. Det er ikke rom for nyanser, alt er svart hvitt. Og de er mange, veldig mange.

Vi så Antifa i aksjon under Nordfronts demo i Gøteborg i fjor høst. Antifagjengen var i stort flertall og fremgangsmåten deres var tidvis svært voldelig. Jeg dristet meg i etterkant å kommentere at jeg tok like mye avstand fra Antifa som Nordfront, det skulle jeg ikke gjort.

Antifa blir fortsatt av mange oppfattet som “de som har rett” og deres fremgangsmåter “nødvendige og forståelige”. Mulig denne bevegelsen startet med gode intensjoner, sånn er det ikke lenger, two wrongs never made a right…

Det er viktig at vi i Europa ikke går i samme fella som USA og lar denne venstreradikale anti liberale, anti demokratiske, anti alt som ikke er dem selv og voldelige bevegelsen, få like godt fotfeste her.

Her finner dere en video av episoden ved Evergreen State University som gjorde at Bret Weinstein måtte gå. Kort oppsummert sa han at han syns det var en dårlig ide at skolen skulle ha en dag hvor alle hvite elever skulle holde seg vekk fra skolen. For det mistet han jobben og ble kalt en rasist og nazist, mannen er jøde… Helt absurd, kulturell appropriasjon “gone mad”!

Og siden vi nå først snakker om det grums som kommer fra heeelt ytre venstrefløy, Kristin Clemet stiller betimelige spørsmål rundt Rødts samfunnsvisjoner.

Skrevet av Yvette Mariann Stornes.